21. kolovoza – Blanka Vlašić osvojila je broncu u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
20. kolovoza – Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila srebro na OI u Rio de Janeiru.
19. kolovoza – Hrvatska bacačica koplja Sara Kolak osvojila zlatno odličje na Olimpijskim igrama, pri čemu je po drugi put u par dana popravila hrvatski rekord na 66,18 m.
18. kolovoza – Hrvatski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su naslov olimpijskih pobjednika u jedrenju u klasi 470 u Rio de Janeiru.
16. kolovoza – Sandra Perković osvojila je zlatnu medalju u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Tonči Stipanović osvojio je srebrnu medalju u jedrenju u klasi Laser, Filip Hrgović plasirao se u polufinale boksa u superteškoj kategoriji i osigurao medalju.
11. kolovoza – Hrvatski veslači Valent i Martin Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu na pariće na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
8. kolovoza – Josip Glasnović osvojio je zlatnu medalju u streljaštvu u disciplini trap na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.
Čestike našim olimpijcima, te iste rezultate želimo našim paraolimpijcima koji će isto donijeti medalju/e iz Ria.
Olimpijada, Rio
- EdgarFranjul
- Sheriff

Olimpijada, Rio
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."