Oglasi povezani sa tematikom foruma. Komercijalni oglasi nisu dopušteni i bit će uklonjeni. Nabijanje oglasa preko neke razumne mjere također nije dopušteno
Ako ga uspiješ naći, budi dobar i stavi fotke na forum
Prestao se proizvoditi 1977. i baš ih nije bilo na ovim prostorima. Svojedobno sam imao u rukama Colt ACE, također rijetku stvarčicu, ali nije bilo love za kupovinu
Za sad tužna srca javljam da nisam kupio jos nista, nasa sam jednoga ali gazda je tako zaljubljen da veli da ce mu radije cijev prepilati nego ga prodat!
PS. Ako nos ko prodaje nekog XDM 5,25 SS ima kupca mene
Kid, you are good,really good, but until I am here you will besecond best!! Dr. Luigi: "Na trecento morti san zanat ispeka,trecento..."
Da vidija sam i bas mi je žao ka pasu sta sam propustija to, u zadnje vrime previse posla samo radim nista vrimena za nesto drugo!!
Kako ti mislis da vidim na njemackom egunu, sta da idem u njemacku po njega ili kako ide kupovina preko toga!?
Kid, you are good,really good, but until I am here you will besecond best!! Dr. Luigi: "Na trecento morti san zanat ispeka,trecento..."
Colt Woodsman je poluautomatski športski pištolj kojeg je Colt's Manufacturing Company proizvodila od 1915 to 1977. Dizajnirao ga je, naravno, John Moses Browning. Dizajn se vremenom mijenjao, ali je svakako bilo dobro dok je Colt proizvodio puno više modela oružja nego danas.
Attachments
1d49c56b4845dfd073aa897ae95d8070.jpg (103.97 KiB) Viewed 8385 times
ColtWoodsmaneng1.jpg (100.81 KiB) Viewed 8385 times