Ivica Ursić
Logično bi bilo zapitati se zašto se migrante, koji "kucaju" na vrata EU, ne nagovara, ne ucjenjuje i ne prisiljava na cijepljenje?
Jer ako postoji "bazen", kako se tvrdi, necijepljenih, radi kojih virus svako malo mutira, onda su migranti potencijalno najopsniji izvor mutacija i to trajan. Od Turske, preko Lampeduse, do Grčke, Srbije i BiH nižu se brojni "hot spotovi" o kojima svi šute. I politika i mediji. Medicina ionako s tim nema nikakve veze.
Jedna teorija, koju zagovara autor mRNA cjepiva (dr Malone) jest da proizvođači cjepiva ne žele da se migranti cijepe jer postoji mogućnost tužbe. Farmako industrija se je zaštitila od posljedica dogovorivši s vlastima pojedinih država da te države njih oslobode svake krivice radi negativnih posljedica cijepljenja. Kako migranti na hot-spotovima nisu u legalnom statusu oni su potencijalno u stanju tužiti proizvođače cjepiva i to su onda za njih jako veliki financijski i propagandni problemi.
Druga teorija je da se migrante ne cijepi jer će prave posljedice cjepiva u EU nakon nekoliko godina osjetiti najprije vojska i policija a migranti koji će kroz to vrijeme već se dobro strateški rasporediti biti će fizički najspremnija ratno sposobna živa sila u EU.
Treća teorija? ... meni su dosta ove dvije. I previše...
IZUZETNO VAŽNO !!!
- EdgarFranjul
- Sheriff

IZUZETNO VAŽNO !!!
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."