Ova aplikacija omogućuje pristup forumu putem Android i iOS uređaja (iPhone, iPad, iDildo). Budući da je svijet postao prekomotan da bi sjedio pred stolnim računalom, slikavao stvari sa digitalnim fotoaparatom (ne daj Bože sa dobrim osvjetljenjem) i onda to sve da se skida sa kartice, smanjuje i podiže na forume, bilo je nužno malo modernizirati forum. Budući da je to do nedavno povlačilo sa sobom instalaciju druge aplikacije (i automatski gubitak svega do sada na forumu), nije bilo govora o tome.
Budući da sam imao priliku nedavno malo modernizirati zapušten forum slične, ali ipak različite tematike, upoznao sam se sa ovom android/iOS aplikacijom.
Dojmovi?
Meni je to nezgrapno, jadno, glupo, ali ja sam valjda već relikt. Al što jes' - jes'... okinut jedva prepoznatljivu fotku i uploadat je na forum... piece of cake. Pisati ovako duge i nezanimljive govore na ekrančiću sa ovim debelim masnim prstima... piece of shit.
Uglavnom da skratim, pohrliti u google play store / ono što jabukaši imaju za download i pogledati. Ne košta ništa a možda se netko u tome pronađe.
Skinuti i instalirati Tapatalk aplikaciju i onda potražiti hoplon.hr u njenom sučelju. Ma prosto ko pasulj!
Aplikacija Tapatalk za pristup forumu
- BorisVasiljevic
- Deputy

Aplikacija Tapatalk za pristup forumu
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.
- BorisVasiljevic
- Deputy

Re: Aplikacija Tapatalk za pristup forumu
Evo jedna iz wc-a kako i prilici fotkanju sa mobitelima
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Chuck Norris can squeeze orange juice from a banana.