Terorizam
- EdgarFranjul
- Sheriff

Re: Terorizam
- Attachments
-
- 2(1).jpg (148.97 KiB) Viewed 15160 times
-
- 3(1).jpg (252.78 KiB) Viewed 15160 times
-
- 4.jpg (306.17 KiB) Viewed 15160 times
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
- EdgarFranjul
- Sheriff

!
- Attachments
-
- 2(2).jpg (193.18 KiB) Viewed 15161 times
-
- 3(2).jpg (201.74 KiB) Viewed 15161 times
-
- 4(1).JPG (125 KiB) Viewed 15161 times
- EdgarFranjul
- Sheriff

- Attachments
-
- 1(4).jpg (176.15 KiB) Viewed 15164 times
-
- 2(3).JPG (197.83 KiB) Viewed 15164 times
-
- 3(3).JPG (226.88 KiB) Viewed 15164 times
- EdgarFranjul
- Sheriff

.
- EdgarFranjul
- Sheriff

HRVATSKI SAVEZ AKCIONOG STRELJAŠTVA
CROATIAN ACTION SHOOTING CONFEDERATION
Boškovićev uspon 12, Pula, 52100, GSM +385 99 22 357 45; OIB: 19649964905;
Broj: 1/17
Pula-Pola, 1. siječnja 2017.
Teroristički napad u Istambulu
Nažalost, umjesto novogodišnjih čestitki i slavlja, opet gledamo i čitamo o terorističkim napadima, ovaj put o napadu na noćni klub u Istambulu. U Turskoj je policajac nedavno službenim pištoljem ubio ruskog veleposlanika, noćas je nepoznati napadač automatskim oružjem poubijao četrdesetak a ranio sedamdesetak gostiju noćnog kluba, opet u Turskoj.
Sve to unatoč konstantno „pojačanim“ mjerama sigurnosti …
Postavit ću isto pitanje koje sam postavio nakon Pariza i terorističkog napada na kazalište Bataclan, kada je poginulo devedeset ljudi: koliko bi ljudskih života bilo spašeno da je barem nekoliko od šestotinjak posjetitelja imalo kod sebe vatreno oružje i znalo ga i htjelo koristiti?
Svakome tko bi me upitao: „tko normalan nosi oružje sa sobom u noćni klub“?, moj odgovor je: svaki onaj koji želi preživjeti i ne prepustiti se na milost i nemilost terorističkim ubojicama.
Takozvane „gun free“ zone, u kojima je zabranjeno unošenje i nošenje legalnog vatrenog oružja, postale su smrtonosne klopke za nevine građane, jer, teroristi, zamislite, ne poštuju odredbe o zabrani unošenja oružja u takvim zonama!
Svaki pojedinac ima pravo na život i na slobodu od prisile, pa onda ima i pravo sam se braniti od onih koji mu pokušaju ta prava ugroziti. Onemogućavanje normalnim ljudima pribavljanja vatrenog oružja, donošenje loših i birokratskih – restriktivnih – zakona o oružju i njegovom nošenju, dovodi te ljude, poštene građane, u veću opasnost da budu i sami žrtve nasilja.
Jer, kriminalci i teroristi zakone ionako ne poštuju, niti ih je briga za nekakve odredbe o zabrani nošenja oružja.
Europska komisija želi razoružati poštene građane, zabraniti poluautomatsko športsko i lovačko oružje, te nas tako prepustiti na milost i nemilost kriminalcima, teroristima i svakom onom kome zakoni ne znače ništa.
Kao što nikada automatske puške, pištolji i eksploziv nisu SAMI od sebe počinili ubojstva, zasigurno nikada ni neće. Počinitelj je uvijek i jedino čovjek, osoba, pojedinac, koji ima VOLJU za počinjenje zločina, ubojstva, terorističkog akta.
Dokle god takvih ljudi ima, a ima ih sve više, nikakvi restriktivni zakoni o ograničavanju posjedovanja vatrenog oružja civilima – poštenim građanima, lovcima, strijelcima i kolekcionarima, neće povećati sigurnost građana niti spriječiti terorističke napade.
Vlada Republike Hrvatske bi konačno trebala razmotriti pravo stanje stvari, a ne bespogovorno slušati briselske (postavljene a ne i izabrane) birokrate i donositi zakone po našoj, hrvatskoj a ne briselskoj mjeri.
Razoružavanje građana put je u diktaturu i može, prije ili kasnije dovesti do neželjenih posljedica.
P r e d s j e d n i k
Edgar Franjul,mag.iur.
CROATIAN ACTION SHOOTING CONFEDERATION
Boškovićev uspon 12, Pula, 52100, GSM +385 99 22 357 45; OIB: 19649964905;
Broj: 1/17
Pula-Pola, 1. siječnja 2017.
Teroristički napad u Istambulu
Nažalost, umjesto novogodišnjih čestitki i slavlja, opet gledamo i čitamo o terorističkim napadima, ovaj put o napadu na noćni klub u Istambulu. U Turskoj je policajac nedavno službenim pištoljem ubio ruskog veleposlanika, noćas je nepoznati napadač automatskim oružjem poubijao četrdesetak a ranio sedamdesetak gostiju noćnog kluba, opet u Turskoj.
Sve to unatoč konstantno „pojačanim“ mjerama sigurnosti …
Postavit ću isto pitanje koje sam postavio nakon Pariza i terorističkog napada na kazalište Bataclan, kada je poginulo devedeset ljudi: koliko bi ljudskih života bilo spašeno da je barem nekoliko od šestotinjak posjetitelja imalo kod sebe vatreno oružje i znalo ga i htjelo koristiti?
Svakome tko bi me upitao: „tko normalan nosi oružje sa sobom u noćni klub“?, moj odgovor je: svaki onaj koji želi preživjeti i ne prepustiti se na milost i nemilost terorističkim ubojicama.
Takozvane „gun free“ zone, u kojima je zabranjeno unošenje i nošenje legalnog vatrenog oružja, postale su smrtonosne klopke za nevine građane, jer, teroristi, zamislite, ne poštuju odredbe o zabrani unošenja oružja u takvim zonama!
Svaki pojedinac ima pravo na život i na slobodu od prisile, pa onda ima i pravo sam se braniti od onih koji mu pokušaju ta prava ugroziti. Onemogućavanje normalnim ljudima pribavljanja vatrenog oružja, donošenje loših i birokratskih – restriktivnih – zakona o oružju i njegovom nošenju, dovodi te ljude, poštene građane, u veću opasnost da budu i sami žrtve nasilja.
Jer, kriminalci i teroristi zakone ionako ne poštuju, niti ih je briga za nekakve odredbe o zabrani nošenja oružja.
Europska komisija želi razoružati poštene građane, zabraniti poluautomatsko športsko i lovačko oružje, te nas tako prepustiti na milost i nemilost kriminalcima, teroristima i svakom onom kome zakoni ne znače ništa.
Kao što nikada automatske puške, pištolji i eksploziv nisu SAMI od sebe počinili ubojstva, zasigurno nikada ni neće. Počinitelj je uvijek i jedino čovjek, osoba, pojedinac, koji ima VOLJU za počinjenje zločina, ubojstva, terorističkog akta.
Dokle god takvih ljudi ima, a ima ih sve više, nikakvi restriktivni zakoni o ograničavanju posjedovanja vatrenog oružja civilima – poštenim građanima, lovcima, strijelcima i kolekcionarima, neće povećati sigurnost građana niti spriječiti terorističke napade.
Vlada Republike Hrvatske bi konačno trebala razmotriti pravo stanje stvari, a ne bespogovorno slušati briselske (postavljene a ne i izabrane) birokrate i donositi zakone po našoj, hrvatskoj a ne briselskoj mjeri.
Razoružavanje građana put je u diktaturu i može, prije ili kasnije dovesti do neželjenih posljedica.
P r e d s j e d n i k
Edgar Franjul,mag.iur.
- EdgarFranjul
- Sheriff

http://ipress.rtl.hr/index.php?option=c ... &Itemid=68
http://www.tjedno.hr/dajte-nam-oruzje-i ... a-iz-pule/
http://www.tjedno.hr/dajte-nam-oruzje-i ... a-iz-pule/
- EdgarFranjul
- Sheriff

- EdgarFranjul
- Sheriff

- EdgarFranjul
- Sheriff

- EdgarFranjul
- Sheriff

Ebba Åkerlund – još jedna žrtva masovne imigracije o kojoj nitko nije želio govoriti 17. travnja 2017. Komentari
UPOZORENJE: Članak sadrži fotografije uznemirujućeg sadržaja!
Ebba Åkerlund ime je dražesne gluhonijeme 11-godišnje djevojčice koja je jedna od četiri smrtno stradale osobe u nedavnom terorističkom napadu u Stockholmu. Njeno ime niste mogli čuti na našim prostorima, a niti svjetski mediji nisu pretjerano pisali o njoj. Dakako, Ebba nije prva dječja žrtva terorističkih napada, ali od ovakvog gnusnog ubojstva netko bi očekivao veću medijsku pažnju, zar ne?
Malena Ebba nije bježala iz „ratom pogođenih područja“, ali je tragično izgubila život u naletu kamiona kojeg je vozio islamistički terorist i koji je u Švedsku ušao kao ilegalni imigrant – zahvaljujući pozivima europskih vlastodržaca i brojnih „humanitarnih“ organizacija – ali je tamo i ostao nakon što ga „humane“ švedske vlasti nisu deportirale slijedom odbijenog zahtjeva za azil.
Švedski mediji su prvi ignorirali malu Ebbu u svojim vijestima, barem kad je u pitanju njeno raskomadano tijelo. Kao navodni razlog ponovila se uobičajena floskula: „to je iz poštovanja prema njenim roditeljima“ ili „korištenje ovakvih fotografija u propagandne svrhe je gnusan čin“. Fotografije njenog tijela vjerojatno bi povrijedile osjećaje tako nježnog i osjetljivog društva i narušile idiličnu sliku modernog raja na zemlji.
Sjećate li se kako su pred gotovo dvije godine sve svjetske naslovnice brujale o smrti malog Aylana Kurdija, koji je postao simbol patnje „izbjeglica“ s Bliskog istoka? Fotografije beživotnog tijela tjednima su zasipale sve portale i društvene mreže. Mali Aylan, čini se, ipak nije tada imao sreće te njegovi roditelji nisu zaslužili isto takvo „poštovanje.“ Slično je prošao i mali dječak, koji je musav od krvi i prašine sjedio na stolcu sirijske ambulante, a čije ime je ostalo nepoznato, ali se slika svakako urezala mnogima u pamćenje. Očekivano je za zaključiti da su ove žrtve podmuklo iskorištene radi potreba nemilosrdne propagande. Korištenjem Ebbine slike postigao bi se suprotan učinak, zar ne?
Međutim, nisu li ovim činom svi mediji ukazali po tko zna koji put na svoju iznimnu dvoličnost i licemjerje? Nije li Ebba gubitkom svog života na jedan tako gnusan način zaslužila barem jednaku medijsku pažnju? Međutim, problemčić je u tome što je ona direktna žrtva – nekontrolirane masovne imigracije. Njen ubojica je imigrant koji je ilegalno bio u zemlji, a ona na njegovom putu uništenja utopije.
Tijelo Ebbe Åkerlund nakon terorističkog napada.
Da stvari budu još zanimljivije, jedan medij kao što je BBC, na svojim stranicama posvetio je članak – psu – koji je također stradao u napadu. O malenoj Ebbi nije bilo ni riječi, u što se svi mogu uvjeriti pretragom portala. Čak je i tragedija jednog psa izgleda veća i značajnija od života malene djevojčice.
Pas je završio identičnom tragedijom.
Dakako, da niti jedna smrt, niti malog Aylana, niti drugih žrtava terora, kao niti pogibija psa koji je pregažen u napadu, nisu beznačajni. Svi oni su žrtve krive politike svjetskih, a ponajviše europskih vlastodržaca kojima je jedini cilj, daje se zaključiti, uništenje europske civilizacije.
Međutim, svakome može biti jasno da se pažnja prema žrtvama očito poklanja na osnovu njihove rasne, nacionalne i vjerske pripadnosti – osobinama koje masovni mediji ili negiraju ili žestoko osuđuju.
Mala Ebba tako će kao i tisuće drugih žrtava biti ubrzo zaboravljena i stavljena po strani, spomen tih žrtava zasmetao bi užurbanom procesu rušenja Europe.
Autor: Tribun
http://tribun.hr/ebba-akerlund-jos-jedn ... -govoriti/