EU nas želi razoružati - NE!!!

Neobavezna rasprava bez svađa.
Post Reply
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Re: EU nas želi razoružati - NE!!!

Post by EdgarFranjul »

Naravno.
Portal DRAGOVOLJAC će objaviti sutra, kao što su objavili i prethodna dva priopćenja.
Sutra mi dolaze iz Tv Istre za izjavu.

Poziv svima: Širite dalje i potpisujte.
"MOJU PROŠLOST,GOSPODINE, PREPUŠTAM TVOJOJ MILOSTI.
MOJU SADAŠNJOST, TVOJOJ LJUBAVI.
A MOJU BUDUĆNOST, TVOJOJ PROVIDNOSTI."
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

170 800 potpisa...
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Danas, 27.11. 2015 u 20,30 sati na TV istra televiziji bit će emisija u kojoj će biti govora o peticiji.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

scout
Deputy
Deputy

Post by scout »

....na ovom linku se može uputiti ''slovo po temi'' i direktno EU komisiji ,u osobno ime ,ime Saveza itd..

https://ec.europa.eu/transparency/regdo ... anguage=en

..koliko je u HR vlasnika legalnog vatrenog oružja po bilo kojoj osnovi ...a koliko ih je uzelo učešća u potpisivanju peticije na 26.11.2015. vidljivo je ovdje :

[attachment=0]HR.jpg[/attachment]

..svaki komentar je suvišan.
Attachments
HR.jpg
HR.jpg (89.52 KiB) Viewed 3904 times
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

Problem je u informativnoj blokadi: gdje se osim na forumima moglo saznati da se potpisuje peticija i zašto? Doduše, Dragovoljac je objavio sva tri priopćenja HSAS-a a TV Istra je objavila desetminutni prilog.

Očito je da nema slobode medija već su gotovo svi mediji režimski.

Osobno sam veoma ponosan što sam jedan od 397 potpisnika peticije iz Republike Hrvatske, koja ima oko 200 000 registriranih vlasnika vatrenog oružja.
EdgarFranjul
Sheriff
Sheriff

Post by EdgarFranjul »

190 622 potpisa
scout
Deputy
Deputy

Post by scout »

Edgar ,to jest istina.

Informativna blokada je po ovom pitanju stvano 'bez presedana' ,naravno svaka čast i poštovanje iznimkama.Nakon ovoliko dana više ne znam na koliko sve redakcija,aderesa,pojedinaca,foruma, je poslan tekst s linkom za peticiju.Jako puno.Slao sam i EU komisiji u formi koja je gore na linku i na njihovoj stranici- u svoje osobno puno ime ,prezime i sa svim osobnim podatcima.
I ja ,osobno sam ponosan na sve HR potpisnike i ne ovisno o konačnom broju uljudno ću napisati jednostavni tekst zahvale na podršci cilju koji je svima zajednički .Sloboda medija je kod nas imaginarna ,ne postojeća i ovisna očito o vlasniku nekog medija kojeg na ovaj ili onaj način definira dotacija iz državne kase (čitaj džepova poreznih punilaca,obveznika,naroda).Sloboda medija u HR je imaginarna jednako kao i 'pravo na samoobranu'.
U realnosti ,ne postoji niti jedno ,a niti drugo.Pojedinci od poštovanja poput Dragovoljac ,ili TV Istra su svjetla iznimka.Velika većina onih koji sebe nazivju 'novinari' pristupa huškački,doslovno navijački ,pa i sa mržnjom prema svemu gdje se spominje vatreno oružje.Ne praveći nikakvu razliku između legalnih vlasnika i kriminalaca ,ubojica i terorista.To je sramotno za ono što bi trebala biti objektivna nepristrana novinarska struka ,i na momente granično s divljačkim ispadom ka ljudima koji nikom ne čine loše i nisu nikad bili problem !! Da je u pitanju medijska podrška bilo kakvim 'oblicima' čija su usta puna farizejske deklarativne i nikad stvarne demokratičnosti ,od silnih napisa čovjek nebi ni vremensku prognozu mogao pronaći.
Video Predsjednika HSAS je nešto što mislim da je dobro i korisno pogledati -SVIMA.
U njemu je doslovno sva problematika i sama bit onog što su problemi .Gospoda novinari bi i u trajanju toga priloga mogli jako puno toga naučiti ,čuti apsolutno sve osnovano na golim činjenicama i istini .Zato dok god akcija traje šaljimo i dalje na sve adrese ,bez pauze ,prestanka i kolebanja.
Kod nas ima dosta ljudi sa sumnjom da je to nešto 'čudno'.NE ! Štovane kolege ,to je naj normalniji ,potpuno zakonski ,pristojni i kulturni način obraćanja svima.Zato : pronađimo način za još malo masovniji odaziv.Ima načina i za direktnu komunikaciju .Ako nećemo mi sami , neće umjesto nas nitko.

Predsjednik HSAS gosp. Edgar Franjul : ..o peticiji ,..o svim problemima legalnih vlasnika vatrenog oružja u RH.

https://www.youtube.com/watch?v=1HqKtoeHqq8

....na ovom linku se može uputiti ''slovo po temi'' i direktno EU komisiji (može se u privitku poslati i dodatak ,više tekstova itd )..,u osobno ime ,ime Saveza itd..

https://ec.europa.eu/transparency/regdo ... anguage=en

Nemojte biti samo 'pasivni promatrač'.
Link za peticiju je ispod.Stavite svoj potpis i pošaljite link prijateljima,poznanicima....svima.

https://www.change.org/p/council-of-the ... m=copylink
scout
Deputy
Deputy

Post by scout »

EU.JPG
.
Post Reply